BLP LOGO.jpg

Üdvözöljük! Az oldal fejlesztés alatt!

German

 

 

Company profile

Cégünkről röviden:

A BL Partners Kft.-t 2009-ben alapították azzal a céllal, hogy átfogó pénzügyi és számviteli szolgáltatásokat nyújtson külföldi befektetőknek Magyarországon. Ügyfeleink az Egyesült Államokból, Egyesült Arab Emirátusokból, Izraelből és Horvátországból származó vállalkozók, akik a szállodaüzemeltetésben, ingatlanfejlesztésben, nagy- és kiskereskedelemben tevékenykednek. Vezető munkatársaink folyékonyan beszélnek angolul és németül, több, mint 5 évig dolgoztak Big-4-oknál és mint nemzetközi vállalatok gazdasági vezetői vagy mint a magasabb szintű menedzsment tagjai a számvitel, pénzügy és kontrolling területén több, mint 8 éves tapasztalatot szereztek.

 

Services

 

Services

Szolgáltatásaink:

Számvitel: A számviteli folyamatok, feladatok megszervezése és végrehajtása, a Társaság üzleti eseményeinek adminisztrációja, könyvvitel, adó- és egyéb járulékok kalkulációja, adóbevallások elkészítése, beleértve a bérszámfejtést is a magyar számviteli törvénynek és az adótörvényeknek , szabályozásoknak megfelelően.

Adótanácsadás: szolgáltatásunk nem csak az adóhatóság előtti képviseletet foglalja magában, hanem az ügyfél nevében a beszámolók, adóbevallások benyújtását is a BL Partners végzi. Emellett választ ad az üzletvitelhez kapcsolódó kérdésekre is, hogy elkerülhetővé váljon bármilyen esetleges adó-kockázat és a fizetett adók szintje optimalizálható legyen.

Interim management: ha a helyi menedzsment-feladatokat nem töltötték be, büszkén vesszük át az irányítást vagy akár az operatív tevékenységeket úgy, hogy felelősséggel és legjobb szaktudásunkkal ügyfeleinket szolgáljuk.

Due diligence: a cél nem könyvvizsgálói bizonyosság megszerzése, hanem annak megállapítása, hogy a pénzügyi kimutatások mentesek minden jelentős hibás állítástól és a gazdasági események a számviteli elveknek megfelelően kerültek rögzítésre. A BL Partners a beszámoló adatai és az azt alátámasztó dokumentumok, jelentések alapján elemzi az üzleti tevékenység eredményét is.

Reporting: az üzleti, pénzügyi periódusnak megfelelően készítünk havi, negyedéves vagy éves beszámolókat, jelentéseket, vagy végzünk olyan adatszolgáltatást, amely ügyfeleink controlling részlegének készül a magyar számviteli törvény előírásai mellett akár konszernelőírások, IFRS vagy a német számviteli törvény alapján.

 

Elérhetőségeink:

tel. / fax: +36-1-274-7454

karasz.attila@blpartners.hu

gaal.fruzsina@blpartners.hu

+36-70-615-0939

+36-30-348-4389

 

 

Kérjük, látogasson vissza később!

© BL Partners Tanácsadó Kft., 1029 Budapest, Bulcsú vezér u. 8

free counters

Designed by: Goldfish Goldfish pic